Читател се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да сподели проблем с

...
</TD
>Читател се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да сподели проблем с
Коментари Харесай

От месеци вода се лее по пловдивска улица, реакция от ВиК-няма

Читател се свърза с редакцията на  Plovdiv24.bg , за да показа проблем с теч, който продължава с месеци и неналичието на реакция от ВиК Пловдив за разрешаването на казуса. В съответния случай става въпрос за ул. " Равнища " и нашият четец е обезпокоен от проваляне на асфалта. Ето по какъв начин ни разказа казуса с вярата посредством нас сигналът му да доближи до виновните институции и да бъдат подхванати нужните ограничения за разрешаването му: 

" Здравейте, пиша Ви като сериозна медия и се надявам за подпомагане, тъй като очевидно това е метода да накараш някой да си свърши работата.

Поне от 2,3 месеца има теч на ул. " Равнища " до номер 21. От фотосите е видно, че не е толкоз дребен, само че за сметка на това е непрекъснат. Както аз, по този начин и най-малко още двама съседи сме уведомили ВИК за казуса. Приемат сигнала, споделят че знаят и реакция от тях няма. Според мен не е надалеч времето, когато някоя кола може да пропадне, тъй като асфалта е взел да пропада, а улицата се употребява като опция на бул. " Пещерско шосе ". Водата по асфалта е най-малко 100-150 метра, а при едни негативни температури това ще замръзне и ще стане доста забавно. "

Екипът на Plovdiv24.bg ще потърси ВиК Пловдив за изясняване на по този начин зародилия проблем и възможното му премахване.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР